024 696 15 87 info@bouhuis.nl

Nieuwbouw

U gaat uw droom verwezenlijken. Een nieuw huis wordt gebouwd! Er valt veel te regelen en te plannen. Iedere woning is uniek en vraagt om een specifieke aanpak. Bouwbedrijf Bouhuis heeft inzicht in alle organisatorische en logistieke processen rondom de bouw van een woning. Tips en goed overleg maakt dat een droom werkelijkheid wordt.
Heeft u plannen, maak dan vrijblijvend een afspraak.

Verbouw en renovatie

Leveren van maatwerk! Een belangrijk element in een verbouwing. Op basis van ervaring en kennis zijn wij in staat u optimaal te begeleiden in dit proces. Bouwbedrijf Bouhuis kan door een creatieve, flexibele instelling en goed overleg samen met u als opdrachtgever naar een mooi resultaat werken. Of het nu gaat om een complete renovatie of “slechts” het plaatsen van een dakkapel, elke klus kunnen we klaren.

Utiliteitsbouw

Een bedrijfspand ombouwen tot appartementen/studentenhuisvesting, het verbouwen van een woning tot kantoor of een kantoor- of bedrijfspand, zorginstelling, een school of een ander publiek gebouw (ver)bouwen. Alles heeft z’n eigen specifieke wensen en kenmerken. Bijvoorbeeld duurzaamheid en energiezuinig: beter voor het milieu en minder energiekosten. Bouwbedrijf Bouhuis BV bouwt met respect voor de bewoners en gebruikers en we houden de bouwtijd en de overlast zo beperkt mogelijk.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud is van levensbelang voor het behoud van een pand, om het even of het om een particuliere woning of een bedrijfs- of kantoorpand gaat.

Bouwbedrijf Bouhuis kan ook het onderhoud van uw pand verzorgen en indien nodig in onze eigen machinale werkplaats zorgen voor de vervaardiging van kozijnen, lijstwerk en andere zaken die aan vernieuwing toe zijn.

Machinale timmerwerkplaats

In eigen werkplaats vinden de voorbereidingen voor op de projecten plaats. Er is hier de mogelijkheid tot “maatwerk” zoals trappen, deuren, ramen, kozijnen, betimmering, balkondetails, schuifkastenwanden etc.

Op deze manier zijn wij in staat om naast de standaard productie ook authentieke details te reproduceren.

Vaste onderaannemers

Voor een aantal specialisaties binnen het bouwproces maken wij graag gebruik van vaste onderaannemers. Deze zijn voornamelijk afkomstig uit de regio en werken al jaren voor BB . Over onze vaste onderaannemers kunnen wij zeggen dat ´afspraak is afspraak´ en ´meedenken´ kenmerkend is. Werken met meedenkende vaste onderaannemers betekent plezierig samenwerken voor alle partijen en voor allen hetzelfde doel. Alleen hierdoor kan de beoogde kwaliteit gewaarborgd worden.